SPECIAAL VOOR STARTERS – ZZP’ER – KLEINBEDRIJF – HORECA

Online boekhouden vaak minder aantrekkelijk dan het lijkt

U kunt u boekhouding zelf bijhouden met behulp van de diverse online boekhoudpakketten die hiervoor worden aangeboden. Dat klinkt heel aantrekkelijk, maar het past niet bij elke ondernemer. Immers uw tijd is kostbaar en misschien vindt u het bijhouden van de administratie niet de leukste klus.

Het uitbesteden van de administratie kan een zorgeloze, gemakkelijke en voordelige optie zijn. Wij halen uw administratie elk kwartaal persoonlijk bij u op. Hierdoor zijn wij doorlopend nauw betrokken bij uw onderneming.

Tijdens het verwerken van uw administratie passen we direct de fiscale wet- en regelgeving toe, waardoor nacontroles niet nodig zijn en tijd wordt bespaard.

Elk kwartaal geven we u een duidelijk overzicht van de tussentijdse cijfers, bespreken we samen het resultaat, kunnen vragen worden gesteld en geven wij u aanvullend advies. Zo blijft u continu op de hoogte van de financiële stand van zaken van uw onderneming.

Uiteraard kunt u ook op onze ondersteuning rekenen, wanneer u uw administratie met behulp van een (online) boekhoudpakket voert.

Toegankelijk, adequaat en een luisterend oor.

Vanuit onze kennis en ervaring, in het leiden van een eigen onderneming, weten wij wat ondernemen is en voor welke uitdagingen u kunt komen te staan. Wij kunnen u doeltreffend adviseren, niet alleen wanneer het goed gaat, maar ook wanneer het onverhoopt tegenzit.

Door vooraf duidelijke afspraken te maken over vaste (betaalbare) maandelijkse kosten zijn er geen verrassingen achteraf en kunt u gerust tussendoor vragen stellen zonder dat dit in rekening wordt gebracht.

  • Particuliere aangiftes inkomstenbelasting
  • Administratieve hulp en computer begeleiding in ruime zin.
  • Belgische aangiftes – Grensarbeiders

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

MS Administraties & Adviezen, waar persoonlijke aandacht en maatwerk adviezen voorop staan.

Maya Schellekens Administraties & Adviezen

Wij maken van uw administratie een doeltreffende bron voor praktisch gericht financieel- en fiscaal advies.

Naast de essentiële werkzaamheden zoals het verzorgen van de BTW aangiftes, loonaangiftes, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en opstellen van de jaarrekening bieden we ook tijdelijk hulp en interim begeleiding en/of werkzaamheden aan.

Waar wenselijk zijn we uw gesprekspartner/begeleider bij instanties en ( financiële ) instellingen.

Voor specialistische fiscale en juridische vraagstukken werken wij samen met een fiscaal jurist om de juiste fiscale scherpte voor uw zaken aan te brengen.

U kunt ons ook benaderen voor incidentele vragen, onafhankelijk van uw huidige boekhouder of accountant.

Bedrijfsadministratie, boekhouden, belastingaangifte, Zeeland, België

Maya Schellekens